Skip to content

Varning för luxplus.se – billig vara kan bli dyrt medlemsskap

En person beställde i april månad tre produkter för totalt 195:- (65:-/st.) på luxplus.se. Efter ett antal månader när kunden kontrollerade sitt kontoutdrag från banken så upptäcktes ett avdrag på 89:- med texten luxplus.se,+4578754055. Vid närmare kontroll så visar det sig att alla som gör en beställning automatiskt blir medlemmar hos luxplus.se

För att kunden inte skall upptäcka att han ovetandes anslutits till ett medlemsskap har luxplus.se fritt den första månaden. På det sättet kommer inte medlemsavgiften med i samband med köpet.

I fallet ovan hann luxlus.se dra 623:- i medlemsavgifter innan kunden upptäckte detta, vilket innebar att produkterna istället kostade 273:-/st.

Luxplus.se är inte det enda företag som använder denna vilseledande försäljning, utan ett flertal siter framförallt inom skönhet- och hygienprodukter har liknande upplägg.

Rådet är att noggrant kontrollera villkoren innan beställning görs och om du är osäker göra en uppsägning av ev. medlemsskap direkt vid beställningen.

This Post Has 1 689 Comments